Her finder du alt det praktiske!


Skriv til os eller læs mere om Min-Ønskeseddel.dk

Mere info!

Til Din Tjeneste

Vi gi'r dig mulighed for at oprette en ønskeseddel og til gengæld lover du at holde den opdateret! Vi tænker at det styrer du nok selv, men vi har gjort det meget enkelt for dig. Ønskesedlen kan bruges til din fødselsdag, jul, konfirmation, bryllup eller mange flere lejligheder.


Lad os holde kontakten

Du er velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål eller forslag. Vi gør hvad vi kan for at besvare eller hjælpe hurtigst muligt og helst inden for 1-2 dage. Skal vi hjælpe dig med noget, så skriv lige dit brugernavn.


Om Min-Ønskeseddel.dk

Siden har eksisteret siden marts 2003 og har udviklet sig flere gange siden dengang. Min-Ønskeseddel var bland de første til at tilbyde en online ønskeseddel, hvis ikke den første. Det kom ud af et ønske og et behov hos os selv og i 2003 tænkte vi, at det måtte være noget af det man kunne bruge internettet til.

Siden 2003 er der sket meget rent teknologisk og derfor har siden også ændret sig et antal gange. Nu er vi nået dertil, hvor de fleste brugere bruger en iPhone eller Android eller tablet-lignende device. Derfor laver vi nu i 2017 større ændringer, så Min-Ønskeseddel passer til det format også.


Lad os holde kontakten!


Har du oprettet din ønskeseddel? ta' og del den med andre eller bed andre lave en ønskeseddel! Vi modtager gerne gode forslag til forbedringer!